5 Jenis TV slim murah yang berharga kurang dari RM500 online | Edisi Blogger

Jumaat, 22 November 2013

5 Jenis TV slim murah yang berharga kurang dari RM500 online

Televisyen atau nama pendeknya, TV, memang merupakan salah satu keperluan asas pada zaman ini. Hampir semua rumah yang dihuni pastinya memiliki satu dua tv di dalam rumah. Kalau anda teringin nak beli tv baru atau saja nak tambah tv untuk keperluan peribadi, berikut adalah antara 5 tv slim yang mungkin boleh anda pertimbangkan.

> Menonton perlawanan bola di TV memang seronok. Tapi lebih seronok tengok secara LIVE di stadium. Tahu tak anda boleh menang tiket ke London tengok EPL percuma? Ada dua tiket untuk dimenangi di sini. Cepat rembat sini!!

15"
1024 x 768p
LCD technology
1 HDMI/1 VGA
High dynamic contrast ratio
Slim & stylish
Harga terkini: RM 249




15"
1024 x 768p
USB port
Sound balancing control
Harga terkini: RM 279



17"
1440 x 900p
1 HDMI port
178°/178° viewing angle
15000:1 contrast ratio
Harga terkini: RM 349



24"
1920 x 1080
LED
1 HDMI port
Harga terkini: RM 499



19”
1366 x 768p
1 HDMI port
Brightness control with Ultra-Brilliant LED
High transmission
Harga terkini: RM499

Semua tv kat atas ini ada banyak jenama dan variasi yang lain. Anda boleh beli online di Lazada Malaysia. Harga yang dinyatakan di sini tidak akan selamanya sama dengan harga yang dinyatakan di Lazada kerang harga sesuatu barang itu akan berubah mengikut permintaan dan perubahan teknologi. Bagi korang yang tinggal sekitar Kuala Lumpur dan Selangor atau mana-mana tempat yang berhampiran dengan pusat jualan online di Lazada ini, anda boleh memilih kaedah pembayaran Cash On Delivery. Penghantaran percuma jer. Kalau tempat lain yang jauh sikit, mereka akan gunakan khidmat penghantaran ekspress.


Artikel seperti ini disiarkan setiap hari di Facebook, pastikan anda LIKE Fanpage kami ya!